Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Avond-,nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost/doktersdienst
De waarneming 's avonds, 's nachts, in het weekend en tijdens feestdagen is geregeld door de centrale huisartsenpost. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis samen.

Openingstijden
Iedere werkdag na 17.00 uur tot de volgende ochtend 08.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen is de huisartspost de gehele dag geopend voor zaken die niet kunnen wachten tot uw eigen huisarts weer aanwezig is.

Afspreken? Neem eerst deze 3 stappen door!

1. Is uw klacht een spoedgeval?
Bedenkt u zich eerst of uw klacht kan wachten tot de volgende werkdag van onze praktijk. Zo niet (of bent u niet zeker van uw zaak) ga dan naar stap 2

2. Houd uw gegevens bij de hand
Bedenk hoe u kort en duidelijk kunt uitleggen wat er aan de hand is, denk bijvoorbeeld aan de temperatuur bij koorts. De doktersassistent stelt u aan het begin van het gesprek altijd eerst een aantal vragen met betrekking tot uw adresgegevens, de naam van de praktijk, het BSN nummer en de verzekering. Zorg dat u deze bij de hand hebt.

3. Bel de doktersassistent 010 - 249 39 39
U krijgt een speciaal opgeleide, ervaren doktersassistent aan de lijn. Zij stelt u een aantal vragen om te achterhalen wat er precies aan de hand is. Afhankelijk van de ernst van de situatie, zijn er een aantal mogelijkheden:

  • De doktersassistent geeft u telefonisch medisch advies
  • De huisarts belt u terug voor een telefonisch medisch advies
  • U kunt op een afgesproken tijd langskomen op de huisartsenpost
  • De dienstdoende huisarts komt zo snel mogelijk bij u langs
  • Er komt direct een ambulance naar u toe

Bel altijd eerst! Ga niet zomaar naar de huisartsenpost, ze werken alleen op afspraak

Voor de website van de centrale huisartsenpost Nieuwe Waterweg Noord: http://www.huisartsenpost-nwn.nl