Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Iedere werkdag is er een spreekuur op afspraak, hiervoor dient u dus altijd een afspraak te maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 10.30 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 13.00 en 13.45 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Denkt u meer tijd nodig te hebben dan 10 minuten, bijvoorbeeld omdat u meerdere klachten of vragen heeft of voor een diabetische jaarcontrole langskomt? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kan de assistente er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoeken
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek diezelfde dag afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Inloopspreekuur
U kunt iedere werkdag om 08.00 uur voor korte vraagjes zonder afspraak terecht op het 2-tellen spreekuur. U meldt zich vóór 08.00u bij binnenkomst bij de assistente en wordt, zo mogelijk, tussen 08.00-08.30u op volgorde van aankomst geholpen. Wanneer het erg druk is, houdt u dan rekening met enige wachttijd of de vraag op een ander tijdstip terug te komen.