Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Spoedgevallen

Levensbedreigende situatie: bel 112!
Bent u, of is iemand in uw omgeving, levensgevaarlijk gewond, reageert iemand niet op aanspreken of voorzichtig schudden en directe opdrachten als "opent u uw ogen eens". Is er sprake van hevige pijn op de borst met misselijkheid, zweten en benauwdheid of is iemand zodanig benauwd dat ademhalen bijna onmogelijk is, aarzel niet en bel het alarmnummer 112.

Spoedeisende situaties
Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u bellen naar de praktijk en 1 intoetsen op het keuzemenu. Mocht de praktijk onverhoopt een gesprekstoon aangeven, dan kunt u ook het spoednummer bellen: 010-4601632. Spoedeisende klachten kunnen zijn: pijn op de borst die van het hart zou kunnen komen, toenemende benauwdheid of sufheid gedurende de dag.

Zaken die u graag vandaag nog wilt bespreken
Wanneer u zich zorgen maakt en niet zeker weet of zaken tot morgen kunnen wachten, toets dan niet de spoedoptie in, maar wacht in het keuzemenu op de overige opties. In de ochtend kunt u de 3 intoetsen, dan krijgt u de assistente. Tijdens het telefonisch spreekuur (tussen 13.00 en 13.45u) kunt u de 4 intoetsen, u krijgt dan de huisarts. Na 13.45 uur kunt u voor dringende zaken de 5 intoetsen. De dokter is op dat moment wel bezig met het spreekuur, maar kan u kort te woord staan. De laatste optie is nadrukkelijk niet bedoeld voor uitslagenĀ of vragen over verwijzingen, hiervoor is het telefonisch spreekuur.